Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3.

April 11, 2019

Gibney, Patricia - Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3.

Letölteni Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Lélegzetelállító nyomozós thriller… megdöbbentő esettel
Mikor egy középkorú asszonyt saját otthonában meggyilkolnak, Lottie Parker nyomozót és társát, Boyd őrmestert bízzák meg az ügy felderítésével. Mikor azonban rájönnek, hogy az áldozat lánya is eltűnt, joggal kezdenek aggódni az egész család biztonságáért…
Két nappal az eset után egy közeli ház ég le, s ezzel megnő a környékbeli áldozatok száma. Lottie és csapata titkok és hazugságok szövevényén kénytelen átrágni magát, melyek furcsa módon egy nagyon régi ügyhöz kapcsolódnak… Egy ügyhöz, melyben még Lottie édesapja is nyomozott, mielőtt végett vetett volna a saját életének.
Lottie, aki alig ismerte apját, azonnal rájön, hogy ezen az eseten keresztül végre felfedheti a családját övező rejtélyek némelyikét. De vajon tényleg akarja ezt? És vajon készen áll rá, hogy megtudja az igazságot?

A hiányzók és Az elrabolt lányok bestsellerszerzőjének legújabb thrillere az utolsó oldalakig kétségek között tartja az olvasót. Rachel Abbott, Angela Marsons és Robert Dugoni rajongóinak kötelezően ajánlott.

Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3.

Könyv adatok
Cím: Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3.

Szerző: Gibney, Patricia

Kiadó: Libri Kiadó

Megjelenés: 2018. november 29.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634332725

Olvasni online Az elveszett gyermek - Lottie Parker 3. könyv ingyen

comments powered by Disqus