Hogyan írtam véletlenül egy könyvet?

April 11, 2019

Annet Huizing - Hogyan írtam véletlenül egy könyvet?

Letölteni Hogyan írtam véletlenül egy könyvet? könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Katinka imád történeteket kitalálni. Még csak tizenhárom éves, de már pontosan tudja, hogy író szeretne lenni, méghozzá híres író. Szerencsére a szomszédban lakik egy írónő, aki szívesen fogadja, és némi kertészkedésért cserébe kijavítja az irományait és írói tanácsokkal látja el.
Katinka pedig egyszer csak azon veszi észre magát, hogy az életéből egy regény lett, és az írás során egyre jobban megismeri önmagát és feldolgozza fájdalmait.
A könyv írói tanácsait bármelyik írói ambíciókkal rendelkező gyerek és felnőtt bátran megfogadhatja, és a könyv végében található vonalas lapokra megírhatja a saját történetét!

A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9–12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük fiús és
lányos, magyar és külföldi, fantasy, kaland vagy éppen detektívregény - ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!


Abszolút kreatív
Abszolút érzelmes
Abszolút napló

Hogyan írtam véletlenül egy könyvet?

Könyv adatok
Cím: Hogyan írtam véletlenül egy könyvet?

Szerző: Annet Huizing

Kiadó: POZSONYI PAGONY KFT

Megjelenés: 2019. március 04.
ISBN: 9789634104544

Olvasni online Hogyan írtam véletlenül egy könyvet? könyv ingyen

comments powered by Disqus