ThetaHealing Ritmus - Álomsúly könnyedén

April 11, 2019

Vianna Stibal - ThetaHealing Ritmus - Álomsúly könnyedén

Letölteni ThetaHealing Ritmus - Álomsúly könnyedén könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Vianna Stibalnak, a ThetaHealing® megalkotójának legújabb könyve több, mint egyszerű fogyókúrás könyv! Megmutatja, hogyan használd a ThetaHealinget arra, hogy egészséges és gyönyörű tested legyen, és bebizonyítja, hogy testünk igazi ritmusa a szellem, a test és a lélek egysége: önmagunk elfogadása és szeretete.
A könyvben bemutatott technikák révén megtanulhatod többek között, hogy hogyan…
o válaszd ki a megfelelő ételeket és étrend-kiegészítőket, amelyek táplálják a testedet;
o hitesd el a testeddel, hogy sportol, miközben zenét hallgatsz és lazítasz;
o engedd el azokat az érzelmeidet és félelmeidet, amelyeket megakadályoznak a tökéletes test megteremtésében;
o cseréld le a hátráltató hiedelmeidet támogató hiedelmekkel, amelyek segítségével megszabadulhatsz a súlyfeleslegedtől.
Mondj búcsút a folyamatos kalóriaszámlálgatásnak és a bűntudatnak, találj rá a lelki békédre és érezd jól magad a bőrödben!ThetaHealing Ritmus - Álomsúly könnyedén

Könyv adatok
Cím: ThetaHealing Ritmus - Álomsúly könnyedén

Szerző: Vianna Stibal

Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ

Oldalszám: 200 oldal
Megjelenés: 2016. május 10.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9789632912776
Méret: 195 mm x 140 mm x 14 mm

Olvasni online ThetaHealing Ritmus - Álomsúly könnyedén könyv ingyen

Vianna Stibal nagymama, művész és író. Természetadta tehetsége és a segítségre szorulók iránti együttérzése tette őt képessé arra, hogy intuitív tanárrá váljon.

Miután megtanulta, hogyan lépjen kapcsolatba a Teremtővel, hogy társ-teremtővé válva létrehozhassa ezt a különleges, Theta Healing-nek nevezett folyamatot, Vianna tudta, hogy ezt az ajándékot a lehető legtöbb emberrel meg kell osztania. A Teremtő és az emberiség iránt érzett szeretete és elismerése tette lehetővé számára, hogy kifejlessze magában az emberi test tisztán látásának képességét és szemtanúja lehessen számtalan azonnali gyógyulásnak. Az emberi szervezet és a psziché működésének pontos ismerete, a saját tapasztalatai, valamint a Teremtő adta tisztánlátásának köszönhetően Vianna ennek a csodálatos technikának tökéletes alkalmazójává vált. Sikeresen dolgozott olyan orvosi esetekkel, mint a Hepatitis C, Epstein-Barr, AIDS, herpesz, különböző típusú daganatok, és sok más állapottal, betegséggel és genetikai problémával.

Vianna azt vallja, hogy a ThetaHealing® módszer tanulható, de emellett azt is vallja, hogy tanítóra is szükség van. Vianna Stibal a világ minden táján tart szemináriumokat, tanítja a legkülönbözőbb származással, hittel, és meggyőződéssel bíró embereket. Tizennégy ország tanárait és konzulenseit képezte, de a munkája nem áll meg itt. Vianna elkötelezetten folytatja e gyógyítási minta terjesztését az egész világon.
comments powered by Disqus