Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2.

April 11, 2019

Baráth Viktória - Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2.

Letölteni Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

VÁRATLAN FORDULATOK A TÁRGYALÓTEREMBEN

Hannah Jones immár San Franciscóban egyengeti karrierjét. Ő az iroda első számú védőügyvédje, így amikor egy fekete férfit gyilkossággal vádolnak, ő kapja a feladatot, hogy képviselje a védelmet. Ám az ügy igencsak kellemetlen, és nagy port kavar, mivel az áldozatok mind jómódú, fehér lányok. Hannah-nak félre kell tennie a saját érzelmeit. Hisz abban, hogy az igazi áldozat a vádlottak padján ül, és mindent megtesz azért, hogy ezt bebizonyítsa.
Hannah töretlen lelkesedéssel végzi munkáját egészen addig, míg a múltja ismét árnyékot nem vet karrierjére és szerelmi életére.

Képes lehet egy nő elfeledni minden fájdalmat, amit a számára legfontosabb ember okozott? Hogyan tudja feldolgozni az árulást és a hazugságokat? Létezhet második esély egy romokban heverő kapcsolatban?

Baráth Viktória, a kétszeresen Aranykönyv-díjra jelölt szerző regénysorozatának második része romantikában és nem várt fordulatokban egyaránt bővelkedik. Ezúttal azonban még mélyebbre kalauzol minket az emberi lélek rejtelmeibe.

Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2.

Könyv adatok
Cím: Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2.

Szerző: Baráth Viktória

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 416 oldal
Megjelenés: 2019. március 28.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155929151

Olvasni online Az igazság árnyékában - Igazság sorozat 2. könyv ingyen

comments powered by Disqus