Királyi többes

April 11, 2019

Heather Cocks, Jessica Morgan - Királyi többes

Letölteni Királyi többes könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Rebecca Potter (Bex) sosem hitt a tündérmesékben. Ikertestvérével, Lacey-vel együtt élik a fiatal amerikai lányok hétköznapjait, habzsolják az életet, és hírnévről, vagyonról legfeljebb csak álmodoznak. Ám Bex egyszer csak varázslatos világba csöppen: ösztöndíjjal Angliába utazik az Oxfordi Egyetemre, ahol találkozik Nicholasszal, a fiatal walesi herceggel, az angol trón várományosával.
Talán Bex az egyetlen lány, akit hidegen hagy a fess királyfi - valljuk be őszintén -, először fel sem ismeri, ám szép lassan barátság, majd szerelem szövődik közöttük. Bex csakhamar a figyelem középpontjában találja magát, amire nincs felkészülve; sztorira éhes pletykalapok kísérik őket mindenhova, és kiderül, hogy a királyi család tagjának lenni nem is olyan könnyű és vidám feladat. Nem is szólva Nicholas sokkal inkább partiképes exbarátnőiről, miközben az alattvalók is inkább egy brit menyasszonyt látnának szívesen az ifjú trónörökös oldalán.
Vajon van annyira erős kettejük szerelme, hogy túlélje a megpróbáltatásokat és ne vesszen el az udvari intrikák labirintusában?
Megéri vajon Bexnek feladni a szabadságát és egyéniségét, hogy a mesebeli herceg felesége lehessen?

Királyi többes

Könyv adatok
Cím: Királyi többes

Szerző: Heather Cocks, Jessica Morgan

Kiadó: Alexandra Kiadó

Oldalszám: 528 oldal
Megjelenés: 2019. március 07.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634472391
Méret: 208 mm x 135 mm x 37 mm

Olvasni online Királyi többes könyv ingyen

comments powered by Disqus