Azok a dolgok amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

April 11, 2019

Haemin Sunim - Azok a dolgok amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

Letölteni Azok a dolgok amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“Amikor elkezdesz önmagaddal törődni, a világ is méltónak talál majd a törődésre…”

Az Azok a dolgok, amiket akkor látsz, ha lelassítasz nemzetközi bestseller e csodálatos folytatásában a zen buddhista szerzetes, Haemin Sunim megtanít arra, hogyan szeresd önmagad, az életed és annak valamennyi szereplőjét - minden tökéletlenségével együtt.

Felgyorsult világunk rengeteg nehézséget és kihívást állít elénk. Mindannyian máshogy reagálunk az élet nehézségeire. Sokan befelé fordulunk, és hátat fordítva a problémáknak a munkába temetkezünk, azt reméljük, hogy ettől mi és szeretteink is boldogabbak leszünk. Sajnos azonban ez a stratégia legtöbbször zsákutcába vezet. Gondoljunk csak bele, hogyan akarunk másokkal törődni, ha mi magunk nem vagyunk rendben? Még a repülőgépen is azt a tanácsot adják, hogy az oxigénmaszkot először magunkra tegyük fel, mielőtt a körülöttünk lévőkön segítenénk!

Haemin Sunim, akinek bölcsességével világszerte megismerkedhettek olvasói, új kötetében fontos dologra igyekszik ráirányítani figyelmünket. Csak akkor tudunk együttérző, teljes értékű és elégedett kapcsolatot ápolni a partnerünkkel, családunkkal és barátainkkal, ha elfogadjuk önmagunkat, a hozzánk tartozó hibákkal együtt.

A több mint harmincöt színes, meditatív illusztrációval kiegészített könyvben szemet és szívet gyönyörködtető módon elevenednek meg azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek. A szerző gondolatai valódi felüdülést jelenthetnek számodra, ha egy kis pihenésre vágysz a rohanó hétköznapok sodrásában.

Azok a dolgok amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

Könyv adatok
Cím: Azok a dolgok amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

Szerző: Haemin Sunim

Kiadó: Édesvíz Kiadó

Oldalszám: 287 oldal
Megjelenés: 2019. április 29.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635299478
Méret: 178 mm x 127 mm x 20 mm

Olvasni online Azok a dolgok amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek könyv ingyen

comments powered by Disqus