Botlás - Doggerland 1.

April 11, 2019

Maria Adolfsson - Botlás - Doggerland 1.

Letölteni Botlás - Doggerland 1. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2


A doggerlandi éves nagy osztrigaünnep után egy nő másnaposan ébred egy hotelszobában, élete legnagyobb tévedése mellett. Egy másik nőt brutálisan agyonvernek a konyhájában. Karen Eiken Hornby bűnügyi felügyelő kapja meg a nyomozást, és a helyzetét nem könnyíti meg, hogy arrogáns főnöke és az áldozat egykor házasok voltak. Talán minden a különös kollektívában kezdődött a hetvenes években. Talán egy telefonhívással tavasszal. Talán a falusi kocsmában pletykálva lehet meglelni az igazságot. Karen Eiken Hornby régebben azért tért vissza Doggerlandra, hogy munka, alkohol és ellenszenves férfiak segítségével elfelejtse a múltját. Most kénytelen saját és mások botlásai körül lavírozni.

Doggerland egy szigetcsoport az Északi-tengeren Nagy-Britannia és Skandinávia között. Az ország a brit szigeteket és az európai kontinenst egykor összekötő földtömeg megmaradt része. Doggerland ma a három fő szigetből, Heimőből, Noorőből és Friselből áll. Az országban a brit és a skandináv kultúra keveredése figyelhető meg.

Maria Adolfsson Stockholmban született és nőtt fel. Kommunikációs szakemberként dolgozott, többek között a Stockholmi Közlekedési Vállalat sajtószóvivője volt. A Botlás a doggerlandi Karen Eiken Hornby bűnügyi felülegyelőről szóló sorozat első kötete.

Botlás - Doggerland 1.

Könyv adatok
Cím: Botlás - Doggerland 1.

Szerző: Maria Adolfsson

Kiadó: GABO KIADÓ

Oldalszám: 448 oldal
Megjelenés: 2019. április 30.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634068129

Olvasni online Botlás - Doggerland 1. könyv ingyen

comments powered by Disqus