Jók és Rosszak Iskolája IV. - Az én váram

April 11, 2019

Soman Chainani - Jók és Rosszak Iskolája IV. - Az én váram

Letölteni Jók és Rosszak Iskolája IV. - Az én váram könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A Jók és Rosszak Iskolájának növendékei úgy gondolták, elérték a mesés Boldogan-Élnek-Míg-Meg-Nem-Halnak állapotot, minden szép és jó lesz, miután legyőzték a gonosz Iskolamestert (a Gazgatót). Fogalmuk sincs, hogy világuk kitágul… és történetük is folytatódik.

A végbizonyítvány megszerzéséért negyedik évben mindenkinek vándorútra kell mennie, ahol dicsőséget szerezhet magának. Ezek a küldetések nemcsak veszélyesek és kiszámíthatatlanok, hanem a tétjük is nagy: a siker örök tiszteletet, a kudarc örök feledést jelent.

Agatha és Tedros feladata az, hogy királyi párként adják vissza Camelot királyságának és várkastélyának régi fényét. Sophie dékán feladata teljesítése során a Gonoszt a saját képére próbálja formálni. Ám hamarosan mindannyian egyre magányosabbnak, egyre elszigeteltebbnek érzik magukat…

Amikor azonban évfolyamtársaik feladata káoszba torkollik, valakinek át kell venni a vezetést, hogy megmenthessék őket. Ha a Jó és a Rossz nem képes együttműködni, senki nem marad életben.

Soman Chainani diadalmasan tér vissza a Végtelen Erdőbe a New York Times bestsellersorozat mozgalmas, nagyon izgalmas negyedik részével.

Jók és Rosszak Iskolája IV. - Az én váram

Könyv adatok
Cím: Jók és Rosszak Iskolája IV. - Az én váram

Szerző: Soman Chainani

Kiadó: TWISTER MÉDIA KFT.

Oldalszám: 672 oldal
Megjelenés: 2018. november 30.
ISBN: 9786155631443
Méret: 210 mm x 140 mm x 25 mm

Olvasni online Jók és Rosszak Iskolája IV. - Az én váram könyv ingyen

comments powered by Disqus