Az orgyilkos pengéje és más történetek. Az üvegtrón. Előzmények. - PUHA BORÍTÓS

April 11, 2019

Sarah J. Maas - Az orgyilkos pengéje és más történetek. Az üvegtrón. Előzmények. - PUHA BORÍTÓS

Letölteni Az orgyilkos pengéje és más történetek. Az üvegtrón. Előzmények. - PUHA BORÍTÓS könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Sajnos a könyv leírása jelenleg nem elérhető.

Az orgyilkos pengéje és más történetek. Az üvegtrón. Előzmények. - PUHA BORÍTÓS

Könyv adatok
Cím: Az orgyilkos pengéje és más történetek. Az üvegtrón. Előzmények. - PUHA BORÍTÓS

Szerző: Sarah J. Maas

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek
Megjelenés: 2015. december 31.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789633991398
Méret: 204 mm x 136

Olvasni online Az orgyilkos pengéje és más történetek. Az üvegtrón. Előzmények. - PUHA BORÍTÓS könyv ingyen

Sarah Janet Maas néven született 1986. március 5-én New York City-ben, azon belül is Manhattan városrészében. Clinton városában, egészen pontosan a Hamilton College-ban fejlesztette tudását, ahol 2008-ban le is diplomázott kreatív írásból és vallási tanulmányokból. Férjével és közös kutyájukkal jelenleg Pennsylvaniá-ban él.

Sarah 16 éves korában írta meg debütáló, Throne of Glass címre keresztelt regényét. Az akkor még Queen of Glass néven játszódó irományának néhány fejezetét elküldte a FanFiction.Net oldalának, ahol a legnépszerűbb történetek között kapott helyet Sarah írása. Ezt később eltávolította az oldalról, mert úgy gondolta, inkább próbát tesz néhány kiadónál. 2008-ban kezdte keresgélni a számára legmegfelelőbb kiadót, melyet 2009-ben meg is talált. 2010 márciusában a Throne of Glass-t megvásárolta a Bloomsbury, majd később további két kötetével is így tett. Mielőtt a regény megjelent volna Sarah számos előzménynovellát is írt a történethez, melynek egy része kiadásra is került. Szerződése összesen hat könyvre szól. A Throne of Glass-sorozat első kötete 2012. augusztus 7-én látott napvilágot. A széria további kötetei évenként jelentek meg - a második, Crown of Mindight névre keresztelt kötet 2013. augusztus 27-én, a harmadik, a Heir of Fire 2014. szeptember 2-án, a negyedik megjelenésére, a Queen of Shadow-ra 2015. szeptember 1-jén került sor, a legutóbb megjelent pedig, az Empire of Storms 2016. március 6-án került a boltok polcaira. Az befejezőrészről még nem tudni sokat, csak annyit, hogy a megjelenés 2017 évére várható. 2016 novemberében jelentették be, hogy a TV képernyőjén is viszont láthatjuk a világhírű sorozat történetét.

A Court of Thorns and Roses-t, Sarah második sorozatát, megmaradván a nagy Disney-klasszikusoknál, a Szépség és a Szörnyeteg ihlette. 2009-ben írta meg az első kötetet, a megjelenésig azonban 2015. május 5-éig várni kellett, és azonnal a New York Times Bestseller listákon kapott helyet. A sorozat második regénye, A Court of Mist and Fury nem sokkal kevesebb, mint egy évvel később került a boltok polcaira 2016. május 3-án. A sorozat harmadik része A Court of Wings and Ruin címet kapta, kiadására pedig 2017. május 3-án került sor. 2015 szeptemberében eladták A Court of Thorns and Roses megfilmesítési jogait.
comments powered by Disqus