Titkos királyság 2. - Az unikornisok völgye

April 11, 2019

Rosie Banks - Titkos királyság 2. - Az unikornisok völgye

Letölteni Titkos királyság 2. - Az unikornisok völgye könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Nelli, Fanni és Jázmin alig várják, hogy a varázslatos ládikó segítségével megint elrepülhessenek a csodálatos, mesebeli birodalomba, a Titkos Királyságba. Nem kell sokáig várniuk, mert Keserű királynő újabb gonoszságot eszelt ki. Ezúttal az Unikornisok völgyében okoz zűrzavart, ahol mindenki a híres versenyre, az Arany Játékokra készül. Ismét a lányokra vár a feladat, hogy megvédjék a birodalmat.
Vajon sikerül-e elűzniük a falánk hernyókat az egyszarvúak varázslatos földjéről? Ez is kiderül az izgalmas sorozat második részéből.

Titkos királyság 2. - Az unikornisok völgye

Könyv adatok
Cím: Titkos királyság 2. - Az unikornisok völgye

Szerző: Rosie Banks

Kiadó: MANÓ KÖNYVEK

Sorozat: Titkos királyság
Oldalszám: 128 oldal
Megjelenés: 2019. február 21.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9786155220678
Méret: 198 mm x 128

Olvasni online Titkos királyság 2. - Az unikornisok völgye könyv ingyen

Rosie Banks a huszas évei végén jár, Amerika Délnyugati részén, egy kis faluban nőtt fel. Gyerekkorát azzal töltötte, hogy varázslatos lényekről álmodozott, így természetes, hogy a Titkos Királyság könyvekben is ilyen állatokról ír. Rosie saját legjobb barátairól mintázta a könyvek főszereplőit, Fannit, Nellit, és Jázmint. Legnagyobb álma, hogy egyszer unikornison lovagoljon, de amíg ez valóra nem válik, be kell érnie Pónijával, Flippel, és két kutyájával, Moony-val és Max-szel.
comments powered by Disqus