Hiába futsz

April 11, 2019

Flynn Berry - Hiába futsz

Letölteni Hiába futsz könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Claire sokat dolgozik, körzeti orvos Londonban, csendesen, egyszerűen él. És ő az ország egyik leghírhedtebb gyilkossági gyanúsítottjának a lányja, bár ezt nem tudja róla senki.
Majd harminc év telt el azóta. Claire és az öccse az emeleten aludtak, míg a házban brutális rémtettet követtek el. Másnap reggel megtalálták apjuk autóját a La Manche csatornához közel, a vezetőülés vérfoltos volt. Claire édesanyja határozottan állította, hogy látta a férfit a házukban azon az éjszakán, de az apa kiváltságos és befolyásos barátai fenntartották, hogy Lord Spencer ártatlan. Ő volt száz éve az első lord, akit gyilkossággal vádoltak, és aki eltűnt, azóta sem találták.
Mikor a rendőrség értesíti Claire-t, hogy megtalálták az apját, a lány gondosan felépített élete darabokra hullik. Nem tudja, vajon egy gyilkos lánya-e vagy egy olyan férfié, akit igaztalanul megvádoltak, de hamarosan kiderül, milyen messzire képes elmenni a lány, hogy megtudja az igazságot.
A regény alapjául szolgál a huszadik század egyik legismertebb megoldatlan gyilkossági ügye, Lord Lucan esete.
Flynn Berry Hiába futsz cmű regénye egyszerre letehetetlen thriller és megrázó történet arról, hogyan hat egy nőre az erőszak és a trauma, hogyan küzd meg az emlékekkel és a legfelsőbb társadalmi osztály kiváltságosaival.

Hiába futsz

Könyv adatok
Cím: Hiába futsz

Szerző: Flynn Berry

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 304 oldal
Megjelenés: 2019. április 03.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155929311

Olvasni online Hiába futsz könyv ingyen

comments powered by Disqus