Finom falatok kiránduláshoz

April 11, 2019

szerk. Meng Tünde - Finom falatok kiránduláshoz

Letölteni Finom falatok kiránduláshoz könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Legyen szó túrázásról vagy hangulatos piknikezésről a domboldalban, családunk vagy barátaink körében, a szabadban eltöltött idő nagyban hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz. Akár csak néhány órára is érdemes kimenni a természetbe - nem mindegy azonban, ilyenkor mit veszünk magunkhoz.

Könyvünk ebben kíván segíteni. A túrázás során elfogyasztott ételeknek nemcsak finomnak kell lenniük, hanem fontos, hogy egészséges, tápanyagban gazdag ennivalók legyenek, amelyeket otthon könnyedén be, majd a helyszínen egyszerűen ki tudunk csomagolni. Különféle szendvicsek és energiasnackek elkészítési módja mellett kötetünk első részében olyan receptek is találhatók, amelyeket például egy erdei tűzrakó helyen szabadtűzön - bográcsban, grillen, tárcsán - készíthetünk el.

Kötetünk második részében klasszikus és modern piknikfogások kerülnek terítékre: a különböző saláták, főételek, rágcsálnivalók és sütemények receptjeiből egy teljes menüsort is könnyedén összeállíthatunk, feledhetetlenné téve egy sétát, lazább kirándulást. Könyvünk lépésről lépésre ismerteti a fogások receptjeit, illetve hasznos információkkal szolgál az elkészítésük idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésükről; az extra tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújt segítséget.

Finom falatok kiránduláshoz

Könyv adatok
Cím: Finom falatok kiránduláshoz

Szerző: szerk. Meng Tünde

Kiadó: I.P.C. Könyvek Kft.

Oldalszám: 176 oldal
Megjelenés: 2019. február 26.
ISBN: 9789636356781
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm

Olvasni online Finom falatok kiránduláshoz könyv ingyen

comments powered by Disqus