Rend a lelke mindennek!

April 11, 2019

Geralin Thomas - Rend a lelke mindennek!

Letölteni Rend a lelke mindennek! könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“Jó lesz ez még valamire, a múltkor is épp ilyesmit kerestem… Ebben a lakásban már mozdulni sem lehet! Csak nem fogom kidobni, hiszen emlék!” - ismerősen hangzik?
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A helyzet sokszor olyan kilátástalannak tűnik, hogy azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Bármilyen hihetetlen, de a rendteremtés akár élvezetes is lehet!
A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról. Segítségével felszámolhatjuk a számítógépünkben uralkodó káoszt, hatékonyabban megszervezhetjük a családunkkal töltendő időt, és ahhoz is kapunk tanácsokat, hogy hogyan tudjuk fenntartani rendet, és hogyan küzdhetjük le a halogatást.
Minden eszközt a kezünkbe kapunk tehát ahhoz, hogy lakásunk ne lomtár legyen, hanem az a hely, ahol valóban otthon érezzük magunkat, és ahová nap mint nap szívesen térünk haza.Rend a lelke mindennek!

Könyv adatok
Cím: Rend a lelke mindennek!

Szerző: Geralin Thomas

Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ

Oldalszám: 176 oldal
Megjelenés: 2016. május 12.
ISBN: 9789632912691
Méret: 246 mm x 190 mm x 12 mm

Olvasni online Rend a lelke mindennek! könyv ingyen

comments powered by Disqus