Energiavámpírok

April 11, 2019

Christiane  Northrup - Energiavámpírok

Letölteni Energiavámpírok könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Talán nem véletlen, hogy megakadt a szemed ezen a könyvön. Lehetséges, hogy a te környezetedben is néhányan energiavámpír módjára szívják az energiád?
Szinte kivétel nélkül mindenki életében akad egy-két energiavámpír!
Ha kíváncsi vagy, kik is ők pontosan, tanácstalan vagy, hogyan kellene kezelned őket, a megfelelő könyvet tartod a kezedben!
Dr. Christiane Northrup leás az energiavámpír jelenség mélyére. De kezdjük az alapoktól.
o Honnan tudjuk, hogy ki a vámpír az életünkben?
o Miért tudnak ezek az emberek a mi energiánkból táplálkozni?
o Hogyan térjünk ki a mesterkedéseik elől?
A rendkívül érzékeny emberek - akiket empatáknak nevezünk - az együttérzés és törődés szemüvegén keresztül látják a világot, születésüktől fogva határtalan belső fényt hordoznak, megértőek, türelmesek és sok mindent elnéznek másoknak. Ha magadra ismertél, feltétlenül olvass tovább! A “vámpírok” számára ugyanis ők jelentik az ideális zsákmányt.
Az energiavámpírok remek érzékkel találják meg az empatákat. Kihasználják őket, és az energiájukból táplálkoznak egészen addig, míg fizikai, érzelmi és anyagi értelemben is romba döntik az életüket.
Fontos, hogy tudd, van kiút. Ha felismered az ilyen kapcsolatokra jellemző viselkedési mintákat, akkor képes leszel azonosítani saját életed vámpír szereplőit, és időben ki tudsz majd lépni ezekből a kártékony kapcsolatokból. Dr. Northrup módszerek egész tárházát tanítja meg neked, és bőségesen ellát olyan gyakorlati praktikákkal, amiket azonnal elkezdhetsz alkalmazni a környezetedben. És mi jön ezután? A terhek letétele, felszabadultság és pozitív változások egész sora!Energiavámpírok

Könyv adatok
Cím: Energiavámpírok

Szerző: Christiane Northrup

Kiadó: Édesvíz Kiadó

Oldalszám: 240 oldal
Megjelenés: 2019. február 01.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635299065
Méret: 205 mm x 135 mm x 15 mm

Olvasni online Energiavámpírok könyv ingyen

comments powered by Disqus