Út a Fénybe (Fény 1.)

April 11, 2019

Aleatha Romig - Út a Fénybe (Fény 1.)

Letölteni Út a Fénybe (Fény 1.) könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Miközben a barátnője után kutat, egy gyilkos világban találja magát.Sara Adams arra ébred, hogy nem lát, és a legalapvetőbb dolgokra sem emlékszik az életéből. Az őt körülvevő sötétség mégis áldásnak tűnik a számára, amikor szembe találja magát a Fény terrorjával.

Stella Montgomery aggasztó hírekre figyel fel. Detroit sikátoraiban egymás után tűnnek el a fiatal nők. Amikor legjobb barátnőjének is nyoma vész, beleássa magát az ügybe, annak ellenére, hogy szerelme, aki rendőrségi nyomozó, óva inti ettől. A nyomok a város legveszélyesebb és legelhagyatottabb környékére vezetnek, ahol Stella fenyegetőbb dologra bukkan, mint gondolta: a Fény elnevezésű titkos szervezetre, élén a rejtélyes Gabriel atyával.

Sara közben meg akarja érteni, mit keres abban a furcsa világban, amelyre ébredt, mi lehet a szerepe egy feltétlen engedelmességet követelő diktatórikus gyülekezetben. Nincs tisztában az érzelmeivel sem, melyek Jacobhoz, a férjéhez fűzik, hisz nem is emlékszik a férfire, akinek gyengéd gondoskodása összezavarja és megszédíti.

Stella mindent kockára tesz, hogy kiderítse az igazságot. Csakhogy a megvilágosodásnak mindig ára van…Sokkoló története a megtévesztésről. A thrillerkedvelők ki ne hagyják!

Út a Fénybe (Fény 1.)

Könyv adatok
Cím: Út a Fénybe (Fény 1.)

Szerző: Aleatha Romig

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Sorozat: Fény
Oldalszám: 448 oldal
Megjelenés: 2018. október 25.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634571933

Olvasni online Út a Fénybe (Fény 1.) könyv ingyen

comments powered by Disqus