GYILKOSSÁG A CSELÉDFERTÁLYBAN

April 11, 2019

Jennifer Ashley - GYILKOSSÁG A CSELÉDFERTÁLYBAN

Letölteni GYILKOSSÁG A CSELÉDFERTÁLYBAN könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“A történet 1881-ben, Londonban játszódik. A Mayfair negyed egyik úri házába, Lord és Lady Rankin háztartásába új szakácsnő érkezik Kat Holloway személyében. A fiatal alkalmazott korábbi életútja meglehetősen rögös: van egy tízéves, törvénytelen kislánya, akit nevelőszülőkhöz adott, és hetente kétszer látogatja. Ráadásul nőként nem könnyű a férfiak uralta világban megőriznie a tisztességét, s egy molesztálójával szembeszállva halásos balesetet is okozott. Ebből a helyzetből mentette ki egy felettébb jóképű, de meglehetősen kiismerhetetlen férfiú, Daniel McAdam.
Kat a munkába állása másnapján, a kamrában az ír származású, 17 éves konyhalány, Sinead holttestébe botlik. Kat azonnal értesíti Danielt, s ettől fogva kalandos és veszedelmes nyomozásba fognak.
A szereplők színes gárdáját erősíti Mr. Davis, a főkomornyik és Mrs. Bowen, a házvezetőnő, s a szerző remek miniportrékat rajzol a fel-felvillanó kisebb figurákról is.
A történetet számtalan konyhai jelenet és piaci bevásárlás fűszerezi, és bepillantást nyerünk a londoni elit és cselédvilág hétköznapjaiba is. A cselekmény színtere a Csengetett Mylord? miliőjét idézi, de a nyomozás Agatha Christie krimijeire emlékeztet.


GYILKOSSÁG A CSELÉDFERTÁLYBAN

Könyv adatok
Cím: GYILKOSSÁG A CSELÉDFERTÁLYBAN

Szerző: Jennifer Ashley

Kiadó: Kossuth Kiadó

Oldalszám: 384 oldal
Megjelenés: 2019. március 26.
ISBN: 9789630995047
Méret: 200 mm x 125 mm x 25 mm

Olvasni online GYILKOSSÁG A CSELÉDFERTÁLYBAN könyv ingyen

comments powered by Disqus