Hadd legyek az igazi

April 11, 2019

Bella André - Hadd legyek az igazi

Letölteni Hadd legyek az igazi könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“Victoria Bennett, a fiatal és tehetséges szobrászművész tizenöt év után tér vissza szülővárosába, San Franciscóba, ahol egy fontos művészeti ösztöndíjra készül. A zsűri egyik tagja azonban szemet vet rá, így nemcsak ő, de a karrierje is veszélybe kerül. Vicki jól tudja, hogy legjobb barátja, a híres és rendkívül jóképű baseballjátékos, Ryan Sullivan a segítségére siet majd, hiszen a férfi az egyetlen, akiben középiskolás kora óta megbízik.

Ryan lelkesen fogadja Vicki visszatérését, és bármit megtenne, hogy megóvja őt a zsűritag zaklatásától - még abba is belemegy, hogy eljátsszák, egy párt alkotnak és eljegyezték egymást. Ám amikor színlelt csókjaik és simogatásaik egy rendkívül érzéki, mámoros éjszakába torkollnak, mindketten aggódni kezdenek, hogy örökre elrontották másfél évtizede tartó barátságukat.

Vajon életük legsúlyosabb hibáját követték el? Vagy pedig épp ellenkezőleg: a barátság és a szerelem tökéletes elegye csak most került elérhető közelségbe mindkettejük számára?Hadd legyek az igazi

Könyv adatok
Cím: Hadd legyek az igazi

Szerző: Bella André

Kiadó: Kossuth Kiadó

Oldalszám: 384 oldal
Megjelenés: 2017. március 08.
ISBN: 9789630988384
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm

Olvasni online Hadd legyek az igazi könyv ingyen

comments powered by Disqus