Anya lettem - MOST MI LESZ???

April 11, 2019

Anya lettem - MOST MI LESZ???

Letölteni Anya lettem - MOST MI LESZ??? könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Egy fiatal amerikai nő öntörvényű, szenvedélyesen őszinte beszámolója testi és lelki állapotáról az anyaság és a felnőttkor küszöbén.
Amikor Meaghan O’Connell huszonéves korában teherbe esett, majd megszülte gyermekét, rájött, hogy amire igazán szüksége lenne - a brutálisan nyílt szembenézésre a közeledő anyaság érzelmi és egzisztenciális viharával -, írásban egyszerűen nem létezik. Úgy döntött, hogy maga írja meg. Könyve arról szól, hogyan lehet kezelni, hogyan lehet megérteni azt az átalakulást, ami mindent felforgat jövendő életében, s amire lehetetlen felkészülni. A nem várt terhesség pillanatában fanyar humorral nézi önbecsülése romjait, töpreng az elkerülhetetlen testi átalakuláson, regisztrálja szexualitása változásának folyamatát, és próbálja elképzelni közelgő új identitását, amelyben remélhetőleg megtalálja önmagát.


Meaghan O’Connell írásai megjelentek a New York magazinban, a The Awlban és a Longreadsben is, ahol jelenleg dolgozik. Korábban kolumnista volt a The Cutnál, társszerkesztő a The Billfordnál valamit a Tumblr és a Kickstarter tech start-upok munkatársaként is dolgozott. Az Anya lettem - MOST MI LESZ??? az első könyve. Családjával az oregoni Portlandben él.

Anya lettem - MOST MI LESZ???

Könyv adatok
Cím: Anya lettem - MOST MI LESZ???

Kiadó: Corvina Kiadó

Oldalszám: 232 oldal
Megjelenés: 2019. április 10.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789631365665
Méret: 197 mm x 130
Bolti készlet

Olvasni online Anya lettem - MOST MI LESZ??? könyv ingyen

Sajnos a szerző leírása még nem került hozzáadásra.

comments powered by Disqus