A kém szerelme ###

April 11, 2019

Mary Jo Putney - A kém szerelme ###

Letölteni A kém szerelme ### könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.
A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved - lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?
Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék…

Mary Jo Putney (Egy igaz hölgy, Egy hamis úr, Lányrablás) újabb regénye érzékenyen járja körbe két ember kétségeit önmagáról, hivatásról és együvé tartozásról.

A kém szerelme ###

Könyv adatok
Cím: A kém szerelme ###

Szerző: Mary Jo Putney

Kiadó: General Press Kft.

Sorozat: Romantikus regények
Oldalszám: 304 oldal
Megjelenés: 2015. március 24.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789636437275
Méret: 137 mm x 30 mm x 197 mm

Olvasni online A kém szerelme ### könyv ingyen

comments powered by Disqus