Assassin's Creed: Árulás

April 11, 2019

Oliver Bowden - Assassin's Creed: Árulás

Letölteni Assassin’s Creed: Árulás könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“Kiváló kardforgató vagyok, arra születtem, hogy osszam a halált. Örömet ugyan nem lelek benne, viszont igen jól csinálom.“London, 1735. Haytham Kenwayt azóta vívásra tanították, amióta csak elbírta a kardot. Amikor fegyveresek rontanak a családi otthonra, hogy meggyilkolják apját és elrabolják nővérét, a gyermek, anyja védelmében, végez az egyik támadóval.A magára maradt fiút, akit bosszúvágy emészt, titokzatos mentor veszi magához, és kíméletlen gyilkost farag belőle, hogy felhasználhassa saját céljaira. Küldetései során Haytham nem bízhat senkiben, és mindent meg kell kérdőjeleznie, amiben valaha is hitt.Az összeesküvések és árulások kibogozhatatlan szövevénye magával rántja Haythamet az orgyilkosok és a templomosok évszázados harcába. Talán nem is azt az utat járja, amelyet apja, Edward szánt neki?

Assassin’s Creed: Árulás

Könyv adatok
Cím: Assassin’s Creed: Árulás

Szerző: Oliver Bowden

Kiadó: Fumax Kiadó

Sorozat: Assassins Creed könyvek
Oldalszám: 464 oldal
Megjelenés: 2013. április 15.
ISBN: 9789639861503
Méret: 147 mm x 198

Olvasni online Assassin's Creed: Árulás könyv ingyen

Oliver Bowden (született 1948-ban), eredeti nevén Anton Gill, egy elismert író és reneszánsz-kutató, aki jelenleg Párizsban, Franciaországban él. Bowden írta az összes fő Assassin's Creed regényt.

Oliver Bowden egy írói álnév, melyet inkognitója megőrzése érdekében vett fel. Ettől függetlenül lakhelye és foglalkozása pontos adatnak tekinthető.

Bowden egy Ubiworkshoppal készített interjújában elmondta, hogy szeret játszani, és a karakterek jellemábrázolásához rengeteg inspirációt merített abból, hogy az Assassin's Creed sorozattal játszott.
comments powered by Disqus