Sötét játszmák(Sötét elmék 2. rész)

April 11, 2019

Alexandra Bracken - Sötét játszmák(Sötét elmék 2. rész)

Letölteni Sötét játszmák(Sötét elmék 2. rész) könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Ruby sohasem akart különleges lenni, de az Amerika tizenéveseit megtizedelő betegség következtében kialakult egy új adottsága: képes behatolni bárki tudatába. Sajnos ez a képesség majdnem az életébe került. Már nincs visszaút, így el kell döntenie, mihez kezd ezzel az új lehetőséggel. A Gyermek Liga vezetőjének választja, hogy együttes erővel szálljanak szembe a felsőbb hatalmakkal. A többiek sorsa Ruby kezében van, de ő még kétkedve tekint magára.
Eközben kiderül, hogy fontos, eddig eltitkolt információk maradtak fenn a betegségről, amely az amerikai gyerekek többségét elpusztította, Rubyt és másokat pedig rettegett és gyűlölt kitaszítottakká változtatta. Ám az igazságot rejtő bizonyíték tévedésből Liam Stewarthoz került. Ruby egykor mély érzelmeket táplált iránta, és úgy hitte, Liam lesz a jövője, de mostanra minden megváltozott. A lány elindul a reményvesztett, jog és rend nélküli országban, hogy megtalálja a fiút és a válaszokat, hogy mi okozta a katasztrófát, amely az ő életét és Amerikát is szétzilálta. Azt kell eldöntenie, régi barátaihoz legyen-e hűséges, vagy fogadalmához, hogy a Ligát szolgálja. Ruby mindent megtesz, hogy megvédje azokat, akiket szeret. De mi van akkor, ha a háború megnyerése önmaga elvesztésével jár?”


A Sötét elmék trilógia befejező kötete
„Adott egy disztópikus társadalom, ahol a gyerekeknek mind különleges képességük van, amelyeket színekkel azonosítanak: zöldek, narancsvörösek, sárgák, kékek, vörösek. Egyesek képesek tárgyakat mozgatni, tüzet gyújtani, vagy például befolyásolni az elmét. Alexandra Bracken Sötét elmék trilógiájának befejező kötete a Sötét hajnal címet kapta.”
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Sötét játszmák(Sötét elmék 2. rész)

Könyv adatok
Cím: Sötét játszmák(Sötét elmék 2. rész)

Szerző: Alexandra Bracken

Kiadó: Libri Kiadó

Sorozat: Dream válogatás
Oldalszám: 496 oldal
Megjelenés: 2015. december 15.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789632616667

Olvasni online Sötét játszmák(Sötét elmék 2. rész) könyv ingyen

comments powered by Disqus