A király ketrece - A vörös királynő 3.

April 11, 2019

Victoria Aveyard - A király ketrece - A vörös királynő 3.

Letölteni A király ketrece - A vörös királynő 3. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Mare Barrow fogságba esett, a villáma nélkül tehetetlen, és az elkövetett végzetes hibái gyötrik. Olyan fiútól függ az élete, akit egykor szeretett, és aki csupa hazugság és árulás. Maven Calore már királyként tovább szövi halott anyja hálóját, hogy megőrizze hatalmát az országa - és a foglya - fölött.
Amíg Mare a palotában raboskodik, az újvérűek és Vörösök csapata továbbra is szervezkedik, készül a háborúra. Nem maradhatnak többé az árnyékban. Calt, a száműzött herceget pedig semmi sem tántoríthatja el attól, hogy visszahozza Mare-t.
A Vörös királynő-sorozat harmadik részében a szövetségeket minden oldalon szakítópróbának vetik alá. Amikor a képességek és az ellenfelek összecsapnak, talán senki sem marad, aki eloltaná a tüzet - és Norta birodalmát az a veszély fenyegeti, hogy porig ég.

VICTORIA AVEYARD East Longmeadow-ban, Massachusetts államban született és nőtt fel, egy olyan városban, ahol a legrosszabb az infrastruktúra az egész Egyesült Államokban. Los Angelesbe költözött, hogy forgatókönyvírásból szerezzen diplomát a Dél-Kaliforniai Egyetemen. Jelenleg ingázik a keleti és a nyugati part között, és kihasználja, hogy íróként és forgatókönyvíróként büntetlenül olvashat és megnézhet egy csomó filmet. Honlapja: www.victoriaaveyard.com

A király ketrece - A vörös királynő 3.

Könyv adatok
Cím: A király ketrece - A vörös királynő 3.

Szerző: Victoria Aveyard

Kiadó: GABO KIADÓ

Oldalszám: 556 oldal
Megjelenés: 2017. szeptember 29.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634065425

Olvasni online A király ketrece - A vörös királynő 3. könyv ingyen

comments powered by Disqus