Mesél az erdő - A sárkányokról

April 11, 2019

TONY WOLF - Mesél az erdő - A sárkányokról

Letölteni Mesél az erdő - A sárkányokról könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A Végtelen hegyeken túl, a törpék falujától nem messze található Sárkányföld, melynek lakói kissé heves természetűek. Hát még a kis sárkányok! Valóságos ördögfiókák, akik mindig valami rosszban sántikálnak. Ám még rajtuk is túltesz Franz, a fekete törpe, akit sok-sok évvel ezelőtt száműzött a törpék népe, mert gonosz dolgokat művelt. Most éppen bosszút forral, amihez szüksége van egy tűzokádó sárkányra. Tony Wolf közkedvelt sorozatának hatodik részében az erdő lakói új megpróbáltatások elé néznek. Hogy végül ki lesz a győztes, kiderül a meséből, melyet ezúttal is elragadó illusztrációk tesznek még élvezetesebbé.


Nevetni és sírni is fogunk januárban! – 9 hamarosan megjelenő könyvújdonság.
Van, aki az ünnep hangulata miatt, van, aki a karácsonyi ajándék, van, aki pedig a munkaszüneti napok miatt várja a decembert, azonban a január már jóval kevésbé népszerű. Hogy kedvet csináljunk az évkezdéshez, összegyűjtöttünk kilenc, ebben a hónapban megjelenő könyvet, melyeket érdemes lesz beszerezni.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>A tudás hatalom – Januári sikerkönyvek.
Ha alaposabban szemügyre vesszük a Líra, a Líra-Móra és Rózsavölgyi boltok januári összevont sikerlistáját, akkor szembetűnő, hogy a lista élére szinte kizárólag csupa ismeretterjesztő könyv került. Még az ötödik helyen álló regény, Raphaelle Giordano műve is egyszerre önsegítő könyv és fikciós alkotás. Úgy látszik, a tudásszomjunk olthatatlan, de szerencsére sosem tudunk annyit olvasni, hogy úgy érezzük, már mindent tudunk…
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Mesél az erdő - A sárkányokról

Könyv adatok
Cím: Mesél az erdő - A sárkányokról

Szerző: TONY WOLF

Kiadó: MANÓ KÖNYVEK

Sorozat: Mesél az erdő
Oldalszám: 88 oldal
Megjelenés: 2019. január 21.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634035855
Méret: 238 mm x 163 mm x 20 mm

Olvasni online Mesél az erdő - A sárkányokról könyv ingyen

comments powered by Disqus