Sorozatgyilkosok

April 11, 2019

John Douglas-Mark Olshaker - Sorozatgyilkosok

Letölteni Sorozatgyilkosok könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

John E. Douglas huszonöt évig dolgozott az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozóhivatalának különleges ügynökeként, ahol a pszichológiai profilalkotás technikájával vizsgálta az ország leghírhedtebb sorozatgyilkosainak és bűnözőinek elméjét. A szerző mára klasszikusnak számító könyvében betekintést enged legbrutálisabb, legelképesztőbb és legbonyolultabb eseteibe, ezáltal legrosszabb rémálmainkba.
Az egykori ügynök szakmája egyik legendás alakja, róla mintázták A bárányok hallgatnak Jack Crawford nyomozóját: Douglasnek karrierje során olyan könyörtelen gyilkosokkal volt dolga, mint Charles Manson, Ted Bundy és Ed Gein, és az egyik ügyéért kis híján az életét adta. Douglas kísérteties képességének hála a ragadozók és a prédák bőrébe egyaránt bele tud bújni, így amikor átfésüli az egyes bűntények helyszíneit, a profilalkotás során nemcsak az elkövetők szokásait képes meghatározni, hanem következő lépéseiket is.

A könyv alapján a Netflix idén tévésorozatot készített, többek között David Fincher (Harcosok klubja, Holtodiglan) rendezői és produceri közreműködésével.

Sorozatgyilkosok

Könyv adatok
Cím: Sorozatgyilkosok

Szerző: John Douglas-Mark Olshaker

Kiadó: GABO KIADÓ

Oldalszám: 536 oldal
Megjelenés: 2017. november 22.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634065180

Olvasni online Sorozatgyilkosok könyv ingyen

comments powered by Disqus