Az igazság nyomában - Igazság sorozat 1.

April 11, 2019

Baráth Viktória - Az igazság nyomában - Igazság sorozat 1.

Letölteni Az igazság nyomában - Igazság sorozat 1. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Perzselő hangulat a tárgyalóteremben

Hannah Jones, a harmincas évei közepén járó fiatal nő a miami ügyészségen dolgozik. Egy múltbéli botlása miatt a főnöke csak gyakornoki feladatokat bíz rá, ám amikor a férfi lányát megerőszakolják, Hannah kap egy lehetőséget, hogy ügyészként vehessen részt a vád képviseletében. Hajtja a bizonyítási vágy, és vissza akarja szerezni régi pozícióját, ezért vállalja a feladatot. Csak a karrierjével akar foglalkozni, mert tudja, ezúttal nem hibázhat. Az elhatározásnak azonban keresztbe tesz Max, a jóképű szomszédfiú, aki randira hívja Hannah-t. Látszólag minden tökéletesen alakul, az ügy jól halad, a bizonyítékok egyértelműek, és Max-szel is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Azonban a lány lassan rádöbben, hogy semmi és senki sem az, aminek látszik…

Mennyire homályosítják el az ítélőképességünket a személyes érzelmeink? Elfeledtetheti a perzselő szenvedély a hazugságokat? Képesek vagyunk feladni saját elveinket egy magasabb cél érdekében?

Baráth Viktória, a kétszeres Aranykönyv-díjra jelölt szerző regénysorozatának első része romantikában, szenvedélyben és izgalmas fordulatokban egyaránt bővelkedik. Betekintést nyerhetünk az igazságszolgáltatás lebilincselő világába, ahol az ellenségeink könnyen válnak barátokká, a barátaink pedig ellenségekké.

Az igazság nyomában - Igazság sorozat 1.

Könyv adatok
Cím: Az igazság nyomában - Igazság sorozat 1.

Szerző: Baráth Viktória

Kiadó: Álomgyár Kiadó

Oldalszám: 416 oldal
Megjelenés: 2018. október 10.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155875069

Olvasni online Az igazság nyomában - Igazság sorozat 1. könyv ingyen

comments powered by Disqus