Ne ébredj fel!

April 11, 2019

Liz Lawler - Ne ébredj fel!

Letölteni Ne ébredj fel! könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Magadhoz térsz a műtőasztalon. De nem az orvos áll melletted. Mit tennél? Pontosan ez történik Alex Taylor elismert doktornővel.

Amikor Alex váratlanul egy műtőasztalon ébred fel, döbbenettel tapasztalja, hogy lekötözték. Fogalma sincs, hogy került ide. És a férfi, aki mellette áll, nem is orvos.

Mielőtt a titokzatos ismeretlen erőszakot követne el Alexen, újabb adag altatót fecskendez belé. De amikor a nő magához tér, látszólag teljesen sértetlen. Vajon csak képzelődött?

Alexnek senki nem hiszi el a történetét. A kollégái, a barátja és a családja mind úgy véli, biztosan hallucinált. És nemsokára ő maga is elkezd tartani attól, hogy megbolondult.

Aztán Alex találkozik az álorvos következő áldozatával.


Liz Lawler angol írónő pszichothrillere a képzelet, az érzékelés és az előítélet szálaiból fonja azt a hálót, amely még a legedzettebb thrillerolvasókat is ámulatba ejti. A kéziratra több külföldi kiadó csapott le, és mindenhol azonnal siker lett. Kevesen képesek olyan könyvet alkotni, hogy országhatártól, életkortól és nemtől függetlenül bárkinek futkározzon a hideg a hátán.

Ne ébredj fel!

Könyv adatok
Cím: Ne ébredj fel!

Szerző: Liz Lawler

Kiadó: Lettero Kiadó Kft.

Oldalszám: 392 oldal
Megjelenés: 2019. március 11.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155921087
Méret: 197 mm x 133 mm x 25 mm

Olvasni online Ne ébredj fel! könyv ingyen

comments powered by Disqus