Kiút a Sötétből (Fény 2.)

April 11, 2019

Aleatha Romig - Kiút a Sötétből (Fény 2.)

Letölteni Kiút a Sötétből (Fény 2.) könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2


Sorra tűnnek el a nők. Mi történik velük, amikor belépnek a Fénybe?

Sara Adams kilenc hónappal ezelőtt arra ébredt, hogy elveszítette az emlékezetét. A kezét fogó férfi állítása szerint ők a Fény követői. Ez egy zárt vallási közösség, amit a karizmatikus vezető, a rettegett Gabriel atya irányít. Sarának mint nőnek, kötelessége a feltétlen engedelmesség, alá kell vetnie magát a férje akaratának.
Az emlékezete azonban lassan visszatér, előtörnek az emlékei. Rájön, hogy minden, amit mondtak neki, hazugság. A Fény egy alattomos és veszélyes szervezet, korrupt hatalma túlnő a világtól elszigetelt campus falain, melyek fogva tartják Sarát.
Sara Adams mindent megtesz azért, hogy megkülönböztesse az igazi emlékeit az átnevelése során szerzettektől. Egyetlen cél hajtja, hogy visszanyerje a szabadságát. De kiben bízhat meg? Ki mindenkire erőszakolták még rá ezt az életet, kiknek mosták még át az agyát? Minél több minden feltárul a múltból, annál világosabb, hogy Jacob - aki Sara férjének mondja magát - maga is döbbenetes titkokat rejteget.
Sarának azonban nem csak a saját magát kell megmentenie… Nem hagyhatja sorsukra az ártatlanokat. Azért kell küzdenie, hogy kioltsa a Fényt.

“Gyűlölhetsz még egész életedben! (…) Csak egy pár óráig bízz még bennem, kérlek! Különben attól tartok, búcsút mondhatsz a hátralévő éveidnek.”

Kiút a Sötétből (Fény 2.)

Könyv adatok
Cím: Kiút a Sötétből (Fény 2.)

Szerző: Aleatha Romig

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Sorozat: Fény
Oldalszám: 456 oldal
Megjelenés: 2019. március 07.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634574156

Olvasni online Kiút a Sötétből (Fény 2.) könyv ingyen

comments powered by Disqus