REPÜLŐTÉR - MIT? MIÉRT? HOGYAN?

April 11, 2019

REPÜLŐTÉR - MIT? MIÉRT? HOGYAN?

Letölteni REPÜLŐTÉR - MIT? MIÉRT? HOGYAN? könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Szakkönyvsorozat kisgyerekeknek 2 éves kortól
A Mini-sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetük titkait. Az 1. kötet a repülőtér kalandos világába kalauzol. A kicsinyek sok mindent megtudhatnak a légi közlekedésről, a repülőterekről, a pilóták munkájáról és a repülőgéptípusokról. A kötet játékosan tanítja, okosan szórakoztatja a gyerekeket. A praktikus és „strapabíró” könyvet kétéves kortól ajánljuk.

A kicsik olyan kérdésekre kaphatnak választ a kötetből, mint például: „Mi történik a repülőtéren?”, „Hogyan történik a beszállás?”, „Milyen részei vannak a repülőgépnek?”

Részletek a kötetből:
„Mint egy hatalmas madár, úgy ereszkedik le ez az utasszállító gép a leszállópályára. Sok repülő járó motorral várja az indulást. Az utasokat, valamint a földi és légi személyzetet szállító buszok robognak a kifutópályán. A főépületben sok utas gépének indulását várja, sokan pedig épp most érkeztek meg útjukról.”

„Veszélyes tárgyakat, például zsebkést nem szabad a repülőre felvinni. Ezért még a gyerekeket is átvizsgálják egy fémérzékelő készülékkel.”

„Kutyák és macskák is repülhetnek, de nem ülhetnek gazdájuk ölében. Szállítóketrecbe kerülnek, és külön helyet kapnak a gépen.”

„Sokan segítenek, hogy a gép indulásra készen álljon. Óriási csöveken át üzemanyagot juttatnak a repülő tankjába. Az ablakokat letisztítják, a futóművet ellenőrzik, és kitakarítják az egész utasteret. Futószalagon a gép belsejébe juttatják a csomagokat.””

Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre – együtt, minden nap
A Mit? Miért? Hogyan? Mini című sorozat egyszerű és szemléletes válaszokat ad a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik.

REPÜLŐTÉR - MIT? MIÉRT? HOGYAN?

Könyv adatok
Cím: REPÜLŐTÉR - MIT? MIÉRT? HOGYAN?

Kiadó: Scolar Kiadó és Szolgáltató Bt.

Sorozat: Scolar Mini
Megjelenés: 2009. augusztus 12.
Kötés: Spirál
ISBN: 9789632440910

Bolti készlet

Olvasni online REPÜLŐTÉR - MIT? MIÉRT? HOGYAN? könyv ingyen

Sajnos a szerző leírása még nem került hozzáadásra.

comments powered by Disqus