Jótett helyébe - Jók és Rosszak Iskolája 3.

April 11, 2019

Soman Chainani - Jótett helyébe - Jók és Rosszak Iskolája 3.

Letölteni Jótett helyébe - Jók és Rosszak Iskolája 3. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Sophie és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen.

Az egykori legjobb barátnők - most ellenségek - azt hitték, történetük véget ért, amikor útjaik szétváltak. Agatha visszakerült Gavaldon városába Tedrosszal, míg Sophie az iskolában maradt a szép fiatalemberrel, aki egykor az Iskolamester volt.

Ám ahogy berendezkednek új életükben, történetük elkezdi újraírni magát… és nem csak az ő történetük. A két lány távol van egymástól, közben a Gonosz átvette az uralmat, és a múlt galádjai erős bosszúvággyal élednek fel. Nemcsak második esélyt akarnak meséiknek, hanem át akarják formálni a Jó és Rossz régi világát egy olyan új uralommá, amelynek királynője Sophie. A Gonosz halálos hatalomátvételének útjában csak Agatha és Tedros áll, akik azt akarják, hogy végre tényleg boldogan éljenek, míg meg nem halnak.


Egy mese, amelyben nincs hely a hercegeknek
Mi történne a mesékkel, ha a hercegnő és a herceg végül nem váltanának csókot, és nem úgy végződne a történet, hogy boldogan éltek, amíg… Mi történne, ha a mesebeli lányok rádöbbennének, hogy egyedül is képesek boldogulni a világban, és semmi szükség a büdös, önző, érzelemmentes férfiakra? A Jók és Rosszak iskolájának első kötetéről már volt alkalmam írni nektek, ezúttal a második részen van a sor.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>Egy hercegnő és egy boszorkány
Képzeljünk el egy helyet valahol messze, az ősidőknek erdejében, ahol két kastély áll egymás mellett: egy a Jónak, egy a Gonosznak. Ezekben a kastélyokban különböző gyerekek tanulhatják ki, hogy kell igazi gonosz boszorkánnyá, illedelmes hercegnővé, erős herceggé vagy szolgalelkű csatlóssá válni. Soman Chainani sorozata, a Jók és Rosszak iskolája egy olyan mesevilágba kalauzol el minket, amelynek maga az Olvasó is részesévé válhat. Ki tudja, mikor rabol ugyanis el egy gyereket az Olvasók közül a „Gazgató”, hogy elvigye a két iskola valamelyikébe?
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Jótett helyébe - Jók és Rosszak Iskolája 3.

Könyv adatok
Cím: Jótett helyébe - Jók és Rosszak Iskolája 3.

Szerző: Soman Chainani

Kiadó: TWISTER MÉDIA KFT.

Sorozat: Jók és Rosszak Iskolája
Oldalszám: 672 oldal
Megjelenés: 2017. június 08.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786158041560
Méret: 210 mm x 140 mm x 60 mm

Olvasni online Jótett helyébe - Jók és Rosszak Iskolája 3. könyv ingyen

comments powered by Disqus