Fedezd fel Pettson és Findusz farmját! - Böngésző

April 11, 2019

NORDQVIST,  SVEN - Fedezd fel Pettson és Findusz farmját! - Böngésző

Letölteni Fedezd fel Pettson és Findusz farmját! - Böngésző könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Ismered az öreg Pettsont és kandúrját, Finduszt? A farmjukon, Svédországban mindennap történik valami vicces. Hogy milyen vidáman élnek együtt, te is megtudhatod, ha figyelmesen átböngészed a képeket. Ha elég kíváncsi vagy, talán azokat a különös, apró lényeket is felfedezheted, akik a farmon együtt élnek Pettsonékkal. De vigyázz, a muklákat nem mindenki láthatja!

Fedezd fel Pettson és Findusz farmját! - Böngésző

Könyv adatok
Cím: Fedezd fel Pettson és Findusz farmját! - Böngésző

Szerző: NORDQVIST, SVEN

Kiadó: General Press Kft.

Oldalszám: 12 oldal
Megjelenés: 2012. június 05.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789636433994
Méret: 255 mm x 10 mm x 310 mm

Olvasni online Fedezd fel Pettson és Findusz farmját! - Böngésző könyv ingyen

Sven Nordqvist (1946. április 30. Helsingborg, Svédország - )

Sven korán kezdett rajzolni, és sok biztatást kapott az anyukájától, aki maga is szeretett rajzolni. Az első levelező rajztanfolyamot 12 éves korában rendelte meg. Amikor 18 éves volt, egy amerikai levelező rajztanfolyamon vett részt, amiből sokat tanult. Arról álmodott, hogy illusztrátor lesz, nem igazán akart művész lenni. Kiállításai voltak, jól el tudta adni a képeit, de unalmasnak tartotta a művészi életet.

Sven Halmstadban járt iskolába, majd építésznek tanult. De két évi munka után egy építőirodában elege lett. Néhány évig egy reklámcégnél dolgozott Halmstadban. Abban az idöben kezdett tankönyveket illusztrálni. Azt, hogy milyen szórakoztató képeskönyvet írni, 1981-ben fedezte fel, amikor az Opal Kiadó pályázatán nyert az Agaton Öman och Alfabetet c. könyvével. A nagy áttörést a következő könyve, a Pettson és Findus elsö része jelentette: A kandúr szülinapi tortája.

Stockholm Söder kerületében lakik egy nagy lakásban a feleségével és a kisebbik fiával, Petterrel, aki diák. Itt található a műterme is.Sven Nordqvist legismertebb műve a Pettson és Findusról készült 8 részből álló képeskönyv sorozat. Az első kötet 1984-ben jelent meg.
comments powered by Disqus