Minőségmenedzsment mindenkinek

April 11, 2019

Dr.Gutassy Attila - Minőségmenedzsment mindenkinek

Letölteni Minőségmenedzsment mindenkinek könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A Minőségmenedzsment mindenkinek című könyvet valóban mindenkinek szánták a szerzők: minőségüggyel foglalkozó munkatársaknak, gyakorló szakembereknek, minőségügyi vezetőknek, minőségellenőröknek, a minőségmenedzsmenttel csak most ismerkedőknek, hallgatóknak, a téma iránt érdeklődőknek. Használható kézikönyv gyanánt, alkalmas ismeretszerzés és -felújítás céljára, de didaktikus szerkezeténél fogva tananyagnak is kiváló.

Megírását a 2015 szeptemberében megjelent ISO 9001 motiválta, de a könyv nem a szabvány ismertetője, ezért nem is annak szerkezetét követi, hanem önálló, kifejezetten a minőségügyre összpontosító munka. A mondanivaló természetesen összhangban van az új szabvánnyal, de a szerzők - ahol szükségesnek tartották - kiegészítő javaslatokkal éltek, sőt, indokolt esetben kritikai megjegyzéseket is tettek az ISO 9001 egyes követelményei vonatkozásában.

Az új szabvány megjelenése óta ilyen jellegű átfogó mű nincs a könyvpiacon. Időszerűségét az adja, hogy az ISO 9001 jelenlegi változatára való átállást 2018 szeptemberéig kell végrehajtani. Ennek mielőbbi és zavarmentes elvégzéséhez is jelentős segítséget kíván nyújtani a könyv.

Minőségmenedzsment mindenkinek

Könyv adatok
Cím: Minőségmenedzsment mindenkinek

Szerző: Dr.Gutassy Attila

Kiadó: Klett Kiadó

Oldalszám: 312 oldal
Megjelenés: 2017. február 13.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155328664
Méret: 176 mm x 250

Olvasni online Minőségmenedzsment mindenkinek könyv ingyen

comments powered by Disqus