Sweet Thing - Te édes!

April 11, 2019

Renée Carlino - Sweet Thing - Te édes!

Letölteni Sweet Thing - Te édes! könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2


Meg kell találnod az összhangot a szíved és az eszed között… akkor meghallod majd a lelked muzsikáját.


Mia Kelly azt gondolja, hogy az élete sínen van. Diplomáját egy elit egyetemen szerezte, képzett zongorista, egy gyakorlatias gondolkozású anya és egy különc apa lánya. A diploma megszerzése óta azonban nem találja a helyét. Azon őrlődik, hogy üzleti végzettségével kezdjen-e valamit, vagy a zenében mélyedjen el, amit szenvedélyesen szeret.
Amikor édesapja váratlanul meghal, úgy határoz, hogy amíg ki nem találja, mihez kezdjen a saját életével, addig az apjáét folytatja. Ann Arbort New York Cityre cseréli, és átveszi apja blues kávézójának vezetését. A népszerű találkozóhely törzsközönségét fel nem fedezett helyi zenészek, művészek alkotják. Mia eddig távol tartotta magát az izgalmas és kiszámíthatatlan művészléttől, de a váratlan találkozás Will-lel, az édes, helyes, elragadó gitárossal, bepillantást enged neki ebbe a világba. Amikor a srác a barátja, majd a lakótársa lesz, Mia minden tőle telhetőt elkövet, hogy elnyomja a lelkében dúló szenvedélyt, amit iránta és a zene iránt érez, de apja öröksége lassanként megnyitja a szívét.

*
A “szívfacsaró és romantikus” (Aestas Book Blog) bemutatkozó regény az első szerelem, illetve önmagunk megismerésének lépéseit és bonyodalmait járja végig.
*


Az USA Today napjainkban játszódó bestsellere a szerelem és az egyetem utáni útkeresés bonyodalmairól szól.”

Sweet Thing - Te édes!

Könyv adatok
Cím: Sweet Thing - Te édes!

Szerző: Renée Carlino

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Oldalszám: 336 oldal
Megjelenés: 2016. december 08.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789633996065

Olvasni online Sweet Thing - Te édes! könyv ingyen

comments powered by Disqus