GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA - NE PARÁZZ!

April 11, 2019

Kertész Erzsi író, Metzing Eszter illusztrátor - GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA - NE PARÁZZ!

Letölteni GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA - NE PARÁZZ! könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A Göröngyös Úti Iskola éppen olyan, mint bármelyik másik iskola. Itt is mindig történik valami.
Saci mindig kedves, rendes és szorgalmas. Igaz, a matekot mostanában egyre kevésbé érti, és amikor becsúszik egy kettes, el is titkolja. Sőt, akkor sem szól semmit, amikor észreveszi, hogy az egyik osztálytársnője rosszban sántikál. Mindennek tetejébe ott van még a karácsonyi fellépés is. A család már nagyon várja, hogy énekelni lássák őt a színpadon. A kislány borzasztóan izgul, és mintha egyre jobban kaparna a torka…. Még szerencse, hogy idős barátjának, a bolondos Tata bácsinak minden nehézségre akad egy-két jó ötlete. Hogy micsoda? Kiderül a könyvből!
Kertész Erzsi regény sorozata, a gyerekirodalomban éppen csak felfedezett műfaj, az úgynevezett problémaorientált gyerekkönyvek sorába tartozik. Ezek a könyvek egy jól meghatározott, pontosan körvonalazható problémát mutatnak be, ez többnyire a gyerekek mindennapjaiban hangsúlyozottan van jelen.

A szöveg tartalmában és terjedelmében is a 7-11 éves korosztály számára a legideálisabb önálló olvasásra, de közös családi olvasásra vagy iskolai feldolgozásra is. Metzing Eszter illusztrációival a szöveg még közelebb kerül gyerekek világához: az ismerősségükben kedves figurák a ráismerés, a mintakövetés lehetőségét erősítik.

GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA - NE PARÁZZ!

Könyv adatok
Cím: GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA - NE PARÁZZ!

Szerző: Kertész Erzsi író, Metzing Eszter illusztrátor

Kiadó: CERKABELLA KÖNYVKIADÓ

Sorozat: GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA
Oldalszám: 128 oldal
Megjelenés: 2018. november 13.
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9786155808104
Méret: 148 mm x 16 mm x 200 mm

Olvasni online GÖRÖNGYÖS ÚTI ISKOLA - NE PARÁZZ! könyv ingyen

comments powered by Disqus