Te az enyém, én a tied?

April 11, 2019

Jill Mansell - Te az enyém, én a tied?

Letölteni Te az enyém, én a tied? könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Szerelmi bonyodalmak, titkok és félreértések, rejtélyes kalandok és összekuszált ügyek… Úgy szép az élet, ha ezerrel zajlik!

Clemency
Okos, harmincas lány, akit villámcsapásként ér, hogy bizony számára is létezik olyan fickó, akibe első látásra képes lenne totál belezúgni. Micsoda pech, hogy a férfinak már van felesége.

Ronan
Szexis és intelligens pasi, csak az a baj, hogy nagykanállal falja a nőket. Alaposan szíven üti, amikor életében először őt hagyják faképnél. Vajon hirtelen elpárolgott legendás vonzereje?

Belle
Mindene megvan, amiről más nő csupán álmodik: bombázó alak, mesés ruhatár, káprázatos hapsi. Viszont régóta rejteget valamit. És hagyján, hogy mások előtt, de jóval nagyobb gond, hogy még önmagának sem meri bevallani.


“Könnyű és vidám csemege az egyik kedvenc írómtól.” Katie Fforde
“Ezt nevezik tökéletes kikapcsolódásnak.” Sunday Mirror
“Jill Mansell méltán az egyik legnépszerűbb szerző a világon.” The Telegraph


Jill Mansell művei eddig több mint 10 millió példányban fogytak el a világban. Jelenleg a 30. könyvén dolgozik, amely jövőre jelenik meg az Egyesült Királyságban. Világsikerének titkát már sokan próbálták megfejteni. Könnyed stílusa, szédületesen jó humora, csavaros történetei és életszerű párbeszédei mind hozzájárulnak óriási népszerűségéhez. Azon ritka szerzők egyike, akik a legkönnyedebb témától a legsúlyosabbig képesek bemutatni a női élet örömeit és buktatóit.

Te az enyém, én a tied?

Könyv adatok
Cím: Te az enyém, én a tied?

Szerző: Jill Mansell

Kiadó: Lettero Kiadó Kft.

Oldalszám: 400 oldal
Megjelenés: 2018. július 23.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155733727

Olvasni online Te az enyém, én a tied? könyv ingyen

comments powered by Disqus