Királycsel - SPQR 1.

April 11, 2019

John Maddox Roberts - Királycsel - SPQR 1.

Letölteni Királycsel - SPQR 1. könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Időszámításunk előtt 70-ben, Pompeius és Crassus konzuli évében, egy hétköznapinak induló reggelen különös események sora veszi kezdetét

Decius Caecilius Metellus, az előkelő plebejus arisztokrata család legifjabb tagja, nyomozása során újabb és újabb holttestekre bukkan. Szerelmi kalandjai is egyre bizarrabb fordulatokat vesznek.

Miközben fejében lassan összeállnak a kirakós darabkái, rá kell jönnie, hogy egy olyan összeesküvéssel van dolga, amely nem csupán a saját életét fenyegeti, de magát a római köztársaságot is.

Vajon túléli-e az ifjú Decius élete első nyomozását? Megtalálja-e az igaz szerelmet a hírhedt szépség, Claudia Pulchra karjai között? Vajon képes lesz-e megmenteni az államot, és megőrizni családja hírnevét?

Az Edgar Award díjra jelölt híres krimisorozat első kötete letehetetlenül izgalmas olvasmány, a köztársaság kori Róma lenyűgöző színfalai között.
Az ifjú Decius pedig a krimiirodalom egyik legszórakoztatóbb figurája, akinek megvan az a különleges képessége, hogy valahogy mindig magához vonzza a legszebb nőket, és a legnagyobb veszélyeket. (Néha a kettő egyutt jár, különösen Decius, a Nyomozó esetében.)

Királycsel - SPQR 1.

Könyv adatok
Cím: Királycsel - SPQR 1.

Szerző: John Maddox Roberts

Kiadó: MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ

Oldalszám: 400 oldal
Megjelenés: 2018. november 19.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789631243208

Olvasni online Királycsel - SPQR 1. könyv ingyen

comments powered by Disqus